Communicatie-advies RotterdamRoos Communicatieadvies, marketing-pr, persstrategie, teksten

Profiel

Roos Communicatieadvies, opgericht in 2009, is een adviesbureau voor communicatieadvies, persstrategie, teksten, vertalingen, mediatraining en websites.

communicatie-advies profiel Aad Jan Roos (1958) is een veelzijdige senior communicatieadviseur die zowel strategisch als uitvoerend werkzaam is geweest voor uiteenlopende bedrijven. Aad Jan volgde de Academie voor Journalistiek (1981-1984), waarna hij zich verder ontwikkelde in public relations, communicatieadvies en marketing.

Hij begon zijn carrière als journalist bij het toenmalige Rotterdams Nieuwsblad. Vervolgens was hij onder andere werkzaam als bedrijfsjournalist bij een internationale logistieke onderneming (Van Ommeren) en lange tijd als PR Manager bij een industrieel automatiseringsbedrijf (Festo).

Aad Jan deed aansluitend bureau-ervaring op bij Sterk Werk Communicatie (2000-2005). Hij adviseerde daar uiteenlopende cliënten (Aon, Ernst & Young, Logica, Dell, Bosch) op het gebied van communicatie, marketing PR, mediarelaties en het schrijven van artikelen. Met als resultaat: meer naamsbekendheid en een sterkere marktpositie voor deze bedrijven. Daarnaast leidde hij redactionele producties, waaronder nieuwsbrieven en relatiemagazines, en vertaalde hij teksten uit het Engels.

Vervolgens was hij senior communicatieadviseur en perswoordvoerder bij juridisch en fiscaal dienstverlener Loyens & Loeff.

Roos Communicatieadvies maakt werk van uw reputatie.