Communicatie-advies RotterdamRoos Communicatieadvies, marketing-pr, persstrategie, teksten

Tekstschrijven

Tekst-schrijven Tekstschrijven is een kernactiviteit van ons bureau.

Voor uiteenlopende bedrijfstakken schrijven wij artikelen, persberichten en teksten voor bijvoorbeeld websites, brochures, relatiemagazines, nieuwsbrieven en personeelsbladen. Maar ook de productiebegeleiding van deze communicatiemiddelen is ons op het lijf geschreven.

Een bijzonder specialisme is het toegankelijk schrijven over technische producten of toepassingen. Complexe industriële beschrijvingen in heldere taal omzetten. Zo worden uw producten en diensten voor een breder publiek inzichtelijk en neemt de bekendheid ervan toe.

Ook adviseren wij professionals die een opinieartikel willen schrijven voor bijvoorbeeld het Financieele Dagblad of een uitgebreid artikel voor een vakblad. Wij helpen bij de opzet van zo´n artikel en redigeren de auteursversie tot een persklare tekst die wij persoonlijk aan het blad aanbieden. Vervolgens onderhouden wij met dit medium, namens de auteur, alle contacten over het artikel - tot en met de versie die uiteindelijk wordt gepubliceerd.

Roos Communicatieadvies: teksten die begrepen worden.

Vertaling

Vertalen is een vak apart. Daarom zijn er gespecialiseerde vertalers en vertaalbureaus. Maar niet iedere vertaling heeft dezelfde kracht als de brontekst. En niet iedere vertaling houdt voldoende rekening met uw bedrijfsdoelstellingen en markten waarin u actief bent.

communicatie-advies Wij vertalen uw Engelse en Duitse teksten in begrijpelijk Nederlands: persberichten, artikelen, brochures, websiteteksten en soms ook technische handeleidingen. Maar wij doen meer. Wij kijken ook naar uw positionering en wat u wilt bereiken met de Nederlandse vertaling van uw tekst. Want daar gaat het uiteindelijk om. Wij zorgen dus voor een vertaling die aansluit op uw lokale Nederlandse markt.

Roos Communicatieadvies: vertalen met een doel.